Vreau camere IP – dar stiu ce sunt camerele IP?

Un articol bun cu informatii suficiente  despre camerele ip:

(ce este IP ?  IP  = Internet Protocol)

Ce este camera IP ?      este o combinatie formata dintr-o camera de supraveghere si un mini computer ca unitate, ce se poate conecta la o retea de calculatoare (LAN ). Este o camera video digitala , utilizata  pentru activitatile de supraveghere  video si are capacitatea de transmitere si de receptie de date prin intermediul calculatoarelor si a Internetului .

VideoProtectieGIP
Camerele  folosite in activitatile de supraveghere mai sunt numite si camere de retea IP. Avand in vedere faptul ca aceste camere de securitate IP lucreaza prin intermediul unei platforme bazate pe retea, ele sunt si pot de asemenea a fi denumite si camere de retea (network cameras).

Componentele implicate intr-o camera  de securitate IP (IP based security cameras) sunt : lentile, senzor de imagine, un procesor  si o memorie cache. Procesoarele sunt folosite pentru prelucrarea imaginilor, compresie, analiza video si functiile de retea. Memoria cache este folosita pentru stocarea programului de functionare (firmware)a camerei de retea  si de asemenea pentru inregistrarea temporara a secventelor video.

O camera de retea IP are, de asemenea, o adresa IP atribuita in mod similar, cum ar fi un calculator  si poate functiona sau poate fi pusa( adica instalata …) oriunde exista o conexiune de retea disponibila.

Camerele web (aparute inaintea de camere de supraveghere IP…), pot fi numite si ele un pic !…. camere IP ( asta aducand vorba de un client simpatic ce ne-a spus ca pe el il costa o camera web mult mai putin decat o camera IP… )  Principala diferenta dintre o camera web  si o camera de supraveghere IP este ca o camera web are nevoie ca sa poata functiona  de o conexiune cu un calculator  via USB sau prin port IEEE 1394  si de un software instalat pe calculator.Mai mult o camera de securitate IP poate presta activitati de server web, functii FTP si de e-mail si de asemenea, protocoale IP de retea si de securitate.
(deci camera web NU este egala cu o camera de supraveghere IP)

continuarea o gasiti la adresa :

http://www.cameredesupraveghere.biz/camera-ip-megapixel-avantaje-dezavantaje.html

Reclame
Etichetat cu: ,
Postat in camere supraveghere informatii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: